Trecco beveiligingssysteem

Informatie over het beveiligingssyteem en de werking

Trecco is een beveiligingssysteem dat is ontwikkeld voor de beveiliging van o.a. bijzondere objecten in de openbare ruimte. Denk hierbij aan beeldende kunstwerken, maar ook aan zonnepanelen, machines, en van aggregaten tot stacaravans.

In samenwerking met een vooraanstaande internationale beveiligingsspecialist is een nieuw innovatief beveiligingssysteem ontwikkeld. Dit revolutionaire concept voor het beveiligen van o.a. bronzen beelden is eenvoudig te plaatsen in diverse risico- en waardevolle statische objecten.Naast het autonome product is het beveiligingspakket uit te breiden met installatie en gewenste dienstverlening. Afhankelijk hiervan zal in samenspraak met de klant gekeken worden naar een passende invulling. De dienstverlening kan bestaan uit alarmopvolging door een meldkamer of beveiligingsbedrijf en eventueel het opsporen van het onrechtmatig weggenomen object door een gespecialiseerd bureau. trecco-product (Custom)
kaart Trecco is een volledig autonoom gebruiksklaar beveiligingssysteem. De techniek is erg klein, ongeveer ter grote van een dikke schrijfpen en heeft nauwelijks daarom bij inbouw slecht een geringe inbouwoppervlakte nodig. Het apparaat heeft geen netspanning nodig en is erg energiezuinig. Door verschillende technologische innovaties te combineren kan nauwkeurig worden bepaald waar het object zich begeeft. Door middel van een webapplicatie wordt de positie van het object weergegeven. Hierdoor is het systeem eenvoudig te beheren, te monitoren en (daar waar gewenst) de alarmopvolging in eigen beheer te organiseren.Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Wij informeren u graag over Trecco en de mogelijkheden, neemt u daarvoor vrijblijvend met ons contact op via de contactpagina.